Öğrencilerimiz Beden Eğitimi Öğretmenliğini daha yakından tanıdı.

Okulumuzda görev yapan beden eğitimi öğretmeni Mustafa Tekin öğrencilerimize beden eğitimi öğretmeni olmak için gerekli şartlar ,özel yetenek sınavları ve temel yeterlilik testi(TYT) sınavına hazırlık süreci ,mesleğin gerektirdiği özellikler ,mesleğin avantaj veya dezavantaj oluşturabilecek yönleri, mesleği tercih etmek isteyen öğrencilerin lise dönemi ve tercih dönemlerinde dikkat etmesi gerekenler konusunda açıklamalarda bulundu. Seminer sonunda öğrencilerimizin merak ettiği sorulara yanıt verildi.Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi Kariyer Günleri kapsamında öğrencileri meslek elemanları ile buluşturmaya devam edecek. Verimli geçen etkinlikler için okul müdürümüz Mehmet Ata Yıldız'a ve beden eğitimi öğretmenimiz Mustafa Tekin'e öğrencilerimizin kariyer hedefi belirleme sürecine destek oldukları için teşekkür ederiz.

Yayın: 10.04.2023 - Güncelleme: 09.11.2023 15:02 - Görüntülenme: 324