VAN / ERCİŞ - SELVİHAN KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

SELVİHAN KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Kışla Mahallesi Belediye Garajı Sokak ERCİŞ/VAN
Vizyon
Okulumuzda öğrenim gören öğrencilerimizin temel ihtiyaçları olan bilgileri onlara verirken, velilerimizin de çocuklarına okulda öğrenme için her fırsatın verildiğinden haberdar ve emin olmasını bekliyoruz. Ayrıca öğretmenlerimiz başarının hep birlikte çalışmaktan geçeceğine inanarak, birlik içerisinde çalışmalarını ve başarılı olmalarını istiyoruz. Bunlarla birlikte; okulun bütün çalışanlarının, birbirini bir aile olarak görmelerini, herkesin üzerine düşen görevlerini özveri ile yapmasını ve başarıya inanmalarını, okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenciler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inanmalarını istiyoruz.
Misyon
Selvihan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi misyonu, "Neden varız ?":Biz öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak için onları; bilgili, kültürlü, başarılı, ahlaklı, kendine güvenen kişiler olarak yetiştirmek, 21. yüzyılda gelişen ihtiyaçlara cevap verecek bireyler olarak hayata hazırlamak, insana değer veren, problemlere çözüm üretebilen milli ve manevi değerlerini koruyan ve geliştiren kişilikli insanlar olarak yetiştirebilmek için varız. Öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliğimizdir. Hepimiz öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alırız ve verimli bir şekilde çalışırız. Öğrencilerimize birey olarak saygı duyar, onları koruyup gözetiriz.
Öğretim Şekli :normal öğretim
08:00 15:10
kalorifer
ADSL (1 Mbit)
Pansiyon Bilgileri
200 öğrenci kapasiteli pansiyonumuz mevcuttur.
özel servis ve belediye servisleri
Kışla Mahallesi Belediye Garajı Sokak ERCİŞ/VAN
ilçe merkezde