Etiket Sonuçları: hedef belirleme

Mrt

Okulumuz öğrencilerinin hedef belirlerken meslekleri daha iyi tanımaları için planladığımız Kariyer Günleri kapsamında Cumhuriyet Savcımız  Kadir Göktaş'ı ağırladık.Öğrencilerimiz avukatlık,savcılık,hakimlik konularında merak ettikleri sorularına cevapları net bir şekilde aldılar.Meslek elemanlarını öğrencilerimizle buluşturmaya devam ediyoruz.

Ara

Okulumuz öğrencilerine Öğretmenlik Meslek Tanıtım çalışması gerçekleştirildi. 22 öğretmenlik programı okulumuz öğretmenleri ve diğer okullardan davet ettiğimiz okul öncesi,özel eğitim,sınıf öğretmenlerimiz  öğrencilerimizle üniversiteler,okunan bölümde üniversite eğitiminde alınan dersler,çalışma koşulları,meslek seçiminde etkisi olan ilgi,yetenek ve değerler konusunda dikkat edilmesi gerekenler konularında paylaşımlarda bulundu.Öğrencilerimiz akıllarındaki soruların cevaplarını mesleği icra eden öğretmenlerimizden duymuş oldu.

Etkinlikte psikolojik danışma ve rehberlik servisine destek olan tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuz öğrencilerine mesleki hedef belirleme ,meslekleri tanıma , mesleğin gerektirdiği özellikleri , çalışma koşullarını öğrenme konularında faydalı olacak KARİYER GÜNLERİ PROGRAMIMIZ başlıyor.

Etkinlikle meslek mensuplarını okulumuz da ağırlayıp öğrencilerle buluşturuyoruz.

Öğrencilerimizin sorularına mesleği icra eden kişiden yanıt alarak en doğru bilgilere ulaşmalarını ve kendileri için en doğru seçimi yapmalarını hedefliyoruz.